your ads here

advertisement

Etusivu » Karja

Karja

Limousin -rotu on lähtöisin Ranskasta Limogesin maakunnasta, jossa sillä on pitkä historia 1600-luvulta saakka lihaksikkaana vetohärkärotuna. Ensimmäiset Limousin-naudat tuotiin Suomeen noin 30 vuotta sitten, josta eteenpäin kasvatus on yleistynyt. Rodulle on ominaista siroluisuus, lihaksikkuus ja kullanruskea väri.

 

“Harjun Luomun pitkäaikaisena asiakkaana voin sanoa,
että tuotteet ovat aivan huippuja!”
-Pia Kohvakka, Katajakankaan puutarha, Haukivuori

 

Puhakkalan luomutila

 

joeljasuvi

 

Puhakkalan luomutilaa ylläpitävät isäntäpari Joel ja Suvi. Luomutilamme sijaitsee Juvan Koikkalassa, Hietajärven rannalla. Kasvatamme Limousin-emoja sekä nuorkarjaa ja yhteensä eläimiä on noin 80.

 

Joel ja Suvi vastaavat Beeffin operatiivisesta toiminnasta, kuten asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista sekä toimituksista ja Suvin vastuulla on yrityksemme johtaminen ja kehittäminen.

 

Joel Puhakainen ja Suvi Leinonen
Puhakkalan Limousin
0400 – 643 909 / Joel
050-4802462 / Suvi
joel.puhakainen@beef.fi
suvi.leinonen@puhakkala.net
www.puhakkala.net

 

 Harjun Luomu Oy

 

DSC_3405

 

Harjun Luomu Oy on kahden Haukivuorelaisen viljelijäperheen omistama yhteismaatila. Tila sijaitsee Saksalanharjulla, mistä juontuu tilan nimi. Jukka Kohvakka vastaa tilan peltoviljelystä ja Kalle Mattila eläinten kasvatuksesta. Tilalla on limousin-emoja hieman yli sata, lisäksi sonnipojat ja hiehot kasvavat tilalla.

 

Kalle vastaa Beeffin omavalvonta- ja luomuvalvontasuunnitelmien ylläpidosta.

 

Kalle Mattila
Harjun Luomu Oy
050-526 2591
kalle.mattila@beef.fi

 

Vertin Hereford

vertintila

 

Vertin tilan nykyinen isäntäpari on Heikki ja Olka Mustalampi. Haukivuorella sijaitseva Vertti on Heikin kotitila. Luomutilalla kasvatetaan Hereford-rotuista jalostuskarjaa.

 

Heikki Mustalampi
Vertin Hereford
045-630 8024
heikki.mustalampi@beef.fi
www.vertti.fi